• BIST 100

    10167,26%1,69
  • DOLAR

    40,02% -0,01
  • EURO

    46,92% -0,10
  • GRAM ALTIN

    4260,76% 0,25
  • Ç. ALTIN

    6818,65% 0,10

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP milletten kopuk marjinallerinin oyuncağı haline geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP, sadece belediye soyguncularının değil, daha vahimi milletten kopuk marjinallerin, yüzü maskeli provokatörlerin, ağzı bozuk sokak eşkıyalarının da oyuncağı haline gelmiştir." dedi.

POLİTİKA 2.07.2025 19:02:00 215 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP milletten kopuk marjinallerinin oyuncağı haline geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da "AK Parti Kadın Kolları Genel Merkez AR-GE Başkanlığı Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Kamp Programı"nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar: Sevgili dava ve yol arkadaşlarım, kıymetli hanım kardeşlerim, teşkilatımızın saygıdeğer mensupları, sevgili genç arkadaşlarım, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. AK Parti Kadın Kolları Liderlik Akademisi vesilesiyle sizlerle bir arada olmanın memnuniyeti içindeyim. Sözlerimin hemen başında bu kıymetli programı düzenleyen Genel Merkez Kadın Kolları ile Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Başkanlıklarımıza teşekkür ediyorum. Tuğba Işık Ercan kardeşimi, çalışma arkadaşlarını, programa katkı sunan herkesi yürekten tebrik ediyorum. Sizlerin şahsında partimize gönül veren, bizlerle yol yürüyen, bize inanan, ak kadroya güvenen her bir gencimize, Türkiye Yüzyılı'nın mimarlarına selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum. İl ve ilçe başkanlıklarımızdan, kadın ve gençlik kollarımıza, genel merkezimizden köy ve mahalle teşkilatlarımıza, partimizin farklı kademelerinde görev yapan her bir kardeşime muhabbetlerimi iletiyorum. Gönül ve kültür coğrafyamızda, yeryüzünün dört bir yanında kalbini kalbimizle birleştiren, kaderini kaderimize ortak eden tüm dostlarımıza aynı şekilde selamlarımı yolluyorum.

"Filistin'in, Gazze'nin yiğit kadınlarını selamlıyorum" Bilhassa tam 21 aydır İsrail'in vahşi saldırıları karşısında topraklarına, evlatlarına, izzetlerine cesaretle sahip çıkan Filistin'in, Gazze'nin yiğit kadınlarını partimiz adına, sizler adına kemal-i hürmetle selamlıyorum. O kadınlar ki, beyaz kefenlere sardıkları ciğerparelerinin arkasından gözyaşlarını sessizce içlerine akıtıyor. O kadınlar ki her türlü zorluğa, zorbalığa, zulme ve zahmete rağmen işgalcilere boyun eğmiyor. O kadınlar ki tam bir asırdır fedakarlığın, cesaretin, direnişin, muhteşem ve muazzam bir özgürlük mücadelesinin destanını yazıyor. 86 yıllık ömründe nice acıyı, işgali, katliamı, toprak gaspını gören Filistinli kadın şair merhum Fedva Tükan bu direniş ruhunu şöyle anlatıyordu: Gevşeklik, kızgınlık ve hiddet içimize asla geri dönmeyecek. Savaş meydanında alınlarımızda yorgunluk belirmeyecek. Dinlenmeyeceğiz. Karanlığı kovana dek dinlenmeyeceğiz. Evet, sarsılmaz bir imanla, yıkılmaz bir iradeyle mücadele bayrağını hiç yere düşürmeyen Gazze'nin, Filistin'in kadınlarına bu kürsüden bir kez daha dayanışma duygularımızı ifade ediyoruz. İmandır o cevher ki ilahi ne büyüktür. İmansız olan paslı yürek sinede yüktür. Liderlik Akademisi'nin kadın kollarımız başta olmak üzere partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Eğitimden medya ve iletişime, aile ve dijitalleşmeden diplomasi ve yapay zekaya birbirinden farklı alanlarda üç gün boyunca düzenlenecek atölyelerin, derslerin ve yan etkinliklerin verimli geçmesini diliyorum.

Misyonumuz Türkiye Yüzyılı'nın tüm ihtişamıyla inşasıdır" Birçok kez ifade ettiğim şu gerçeği bugün sizlere tekrar hatırlatıyorum. Biz, milletin sinesinden doğan, bu aziz milletin duasıyla yola çıkan, alnı ak, başı dik, kalbi ülkeye hizmet aşkıyla dolu bir siyasi hareketiz. Geride hayırla yâd edilecek eserler bırakmanın, gök kubbede hoş bir seda bırakmanın peşindeyiz. AK Parti davası, yıllarca kendi öz yurdunda, öz vatanında hor görülenlerin, ötelenen, örselenen, yok sayılanların davasıdır. Bu kutlu dava, bilgiyi erdemle, mücadeleyi hikmetle, kudreti tevazu ile harmanlayan hasbi ve harbi gönüllerin davasıdır. Hedefimiz büyük ve güçlü Türkiye'dir. Misyonumuz Türkiye Yüzyılı'nın tüm ihtişamıyla inşasıdır. Pusulamız bizi biz yapan kadim değerlerimizdir. Rehberimiz milletimizin, başımızın tacı olan muazzez iradesidir. Güç ve ilham kaynağımız ise siyasi parti, köken, inanç fark etmeksizin tüm fertleriyle 86 milyonun tamamıdır. Evet, biz işte buyuz. Bunun için çalışıyoruz. Bunun için siyaset yapıyoruz. Atalar ne güzel söylemiş, "Sel ağzı yuva tutmaz." Sizler de fevkalade sağlam bir temel üzerinde yükselen, harcı bin bir emekle, alın teriyle, fikir çilesiyle yoğrulmuş Erdemliler Hareketi'nin mensuplarısınız. Biz partimizi böyle kurduk. Erdemliler Hareketi dedik. Yola da böyle çıktık. Bugün aramızda olan Kadın Kolları ilçe başkanlarımızın, il başkanlarımızın, teşkilat başkanlarımızın ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyelerimizin bu şuurla çalışmasını, milletimize bu bilinçle hizmet etmesini bekliyorum. Liderlik önünü görmek değil, dağın arkasında neler bulunduğunu, hangi risklerin ve fırsatların sizi beklediğini öngörebilmektir. Ülkemizin son 23 yıldaki en büyük avantajı, AK Parti gibi vizyoner, çalışkan, dirayetli ve liyakatli kadrolara sahip olmasıdır. Muhalif veya muvafık fark etmeksizin, elini vicdanına koyan herkes şu gerçeği ikrar ediyor.

AĞIRALİOĞLU SAVUNMA SANAYİİNDEKİ İŞÇİLERİN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Fetullah Gülen’in ölümü Türkiye kayıtlarına girdi: ABD 'ölüm belgesi'ni yolladı

Passolig rüyası sona erdi: Maçlara kimlik kartıyla girilecek

İpek Kıraç Hakkındaki Haberlere İlişkin Basın Açıklaması

ETÜ Bilimi Altınbulak’taki Mahalle Sakinleriyle Buluşturdu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDEN PROFESYONEL FUTBOLA BİLİMSEL DESTEK

İsrail'den Nazisyonist plan

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan "Tıbbi Kenevir Yasası”na karşı önemli uyarı!

BETONART MİMARLIK YAZ OKULU’NUN 21’İNCİSİ GAZİANTEP’TE GERÇEKLEŞTİ

İBB BAŞKAN VEKİLİ ASLAN: İMAMOĞLU VİZYONUNU SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Babacan’dan iktidara da muhalefet de çağrı: “Gelin ‘Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim”

Teknolojide Kadın Oranının Artması Ortak Geleceğe Yatırım

İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2025-2026 Akademik Yılına İki Yeni Bölümle Giriyor

ANADOLU LEZZETİ İBB HALK EKMEK İLE SOFRALARDA

DEVA Partili Esen: “Şehitlerin emanetine sahip çıkmak, nutuk atmakla değil, hesap sormakla olur”

Ford Otosan, Otomotivde Sektöre Entegre Okul Modelini Hayata Geçiyor

Dilan ve Engin Polat'ın kara para aklama davasında kayyum kararı: Şirketleri geri aldılar!

Makine Düşündü, Kriz Başladı - GROK Vakası Ne Anlatıyor?

Ali Babacan - “Gazetecileri korkutarak, kanalları kapatarak iktidarda kalacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz”

GERİ SAYIM BAŞLADI! DATÇA VE MARMARİS TARİHİN EN MUHTEŞEM KONSERLERİNE SAHNE OLUYOR

Amerikan Borsaları da artık infox’ta

ARTİSTANBUL FESHANE’DE SİNEMA AKŞAMLARI SÜRÜYOR

Kâmil Koç, Bulgaristan'ın Varna kentine seferler 15 Temmuz'da başlıyor

Cahide Alaçatı'ya Temmuz'da Ünlü Yağmuru

"İklim Kanunu: Geleceğimiz Mi, Yeni Bir Yük Mü?"

Türkiye şehitlerini uğurladı

Erzurum İl Başkanı Yılmaz’dan Uçak Seferi ve Bölgesel Sorunlara Çözüm Çağrısı

BTP liderinden Sözcü TV’nin kapatılmasına tepki

Rest by  Dedeman Elbistan Resmi Törenle Kapılarını Açtı!

SORMAM LAZIM'IN BU HAFTAKİ KONUĞU GÖKBERK DEMİRCİ OLDU!

Yükleniyor

Fetullah Gülen’in ölümü Türkiye kayıtlarına girdi: ABD 'ölüm belgesi'ni yolladı

İpek Kıraç Hakkındaki Haberlere İlişkin Basın Açıklaması

ETÜ Bilimi Altınbulak’taki Mahalle Sakinleriyle Buluşturdu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDEN PROFESYONEL FUTBOLA BİLİMSEL DESTEK

İsrail'den Nazisyonist plan

BETONART MİMARLIK YAZ OKULU’NUN 21’İNCİSİ GAZİANTEP’TE GERÇEKLEŞTİ

İBB BAŞKAN VEKİLİ ASLAN: İMAMOĞLU VİZYONUNU SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Teknolojide Kadın Oranının Artması Ortak Geleceğe Yatırım

İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2025-2026 Akademik Yılına İki Yeni Bölümle Giriyor

ANADOLU LEZZETİ İBB HALK EKMEK İLE SOFRALARDA

AĞIRALİOĞLU SAVUNMA SANAYİİNDEKİ İŞÇİLERİN SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Babacan’dan iktidara da muhalefet de çağrı: “Gelin ‘Siyasi Etik, Şeffaflık ve Yolsuzlukla Mücadele Yasası’nı hep beraber Meclis’ten geçirelim”

DEVA Partili Esen: “Şehitlerin emanetine sahip çıkmak, nutuk atmakla değil, hesap sormakla olur”

Ali Babacan - “Gazetecileri korkutarak, kanalları kapatarak iktidarda kalacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz”

Erzurum İl Başkanı Yılmaz’dan Uçak Seferi ve Bölgesel Sorunlara Çözüm Çağrısı

BTP liderinden Sözcü TV’nin kapatılmasına tepki

Yavuz Ağıralioğlu şehit Ahmet Gültekin’in cenaze namazına katıldı.

TİP Hatay örgü dayanışma yemeği düzenledi

Özgür Özel, Turhan Çömez ve Turan Taşkın Özer'e ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de

AK Parti'nin 32. İstişare Kampı 11 Temmuz'da başlayacak

TatilBudur’dan Her Yaşa ve Zevke Uygun Yaz Rotaları

5.DENİZLİ CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

DÜNYANIN EN ÇOK TAKİP EDİLEN FESTİVALİ ZAMNA, İLK KEZ TÜRİYE’DE!

Temmuz’da Caz Coşkusu Bodrum Pera 77’de!

Pera Müzesi’nde Suna’nın Kızları’na Özel Bir Gün

17. Türkiye Gitar Buluşması Başlıyor!

HIPHOP LADIES TURKEY, SNEAKS UP SPONSORLUĞUNDA “DANSIN YARATICI KADINLARI”NI ARIYOR!

Çeşme’nin Yeni Gözdesi Ildırı’da Her Bütçeye Uygun Tatil Fırsatı

Var Bunlar’ın Merakla Beklenen Yeni Sezon Afişi Yayınlandı!

İSMİYLE BAŞLAYAN BİR VİZYON, İSTANBUL’A SUNULAN BİR YAŞAM ALANI

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan "Tıbbi Kenevir Yasası”na karşı önemli uyarı!

SUYA BALIKLAMA ATLARKEN 2 KERE DÜŞÜNÜN!

Sıcak havalarda hayvan sağlığını ve verimliliğini optimize etmenin yolu serin su temininden geçiyor

Her 8 Kadından Biri Meme Kanseri Riski Taşıyor!

Yumurtalık Rezervinde Azalma Genç Kadınlarda da Artıyor!

Tüp bebek tedavisinde havuza girilmemeli

Adet Düzensizliği Pek Çok Hastalığın Habercisi Olabilir

YAZ AYLARINDA GÖZLERİMİZİ TEHDİT EDEN 6 HASTALIK!

Tatilde kuralsızlık DEHB’li çocuklar için risk!

DÜNYA GENELİNDE 1 MİLYARDAN FAZLA İNSANI DOĞRUDAN ETKİLİYOR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2