Ekonomi Haber Girişi : 12 Mayıs 2023 21:46

Süper Loto büyük ikramiye kazandırdı

Süper Loto büyük ikramiye kazandırdı
Süper Loto 1 kişiye, 26 milyon 632 bin 617 TL ikramiye kazandırdı

11 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde, İstanbul Büyükçekmece’den oynayarak 6 bilen 1 kişi 26 milyon 632 bin 617 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye; 4, 9, 29, 43, 47, 53 sayılarına isabet etti. 

 

 

Haftanın üç günü saat 21.30’da çekiliyor

 

Süper Loto; salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftanın üç günü 21.30’da çekiliyor. Süper Loto çekiliş sonuçları, çekilişin hemen ardından https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/sonuclar adresinden yayınlanıyor. 

Süper Loto’nun kuralları nedir?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından, 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılır. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişir. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabilir. Süper Loto’da her kolonun fiyatı 6 TL’dir. Süper Loto kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için: https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar 

Tüm çekilişler canlı yayınlanır

 

Tüm çekilişler, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapısı ile noter huzurunda gerçekleştirilmekte ve canlı olarak yayınlanmaktadır. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa vermektedir.

 

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanmaktadır.