Genel Haber Girişi : 31 Temmuz 2021 00:35

Sensodyne ile ‘Hassasiyeti Değil, Yazı Yaşa’

Sensodyne ile ‘Hassasiyeti Değil, Yazı Yaşa’
Ağız bakım markası Sensodyne, yaz boyunca uygulayacağı kampanyayla beklenmedik anlarda tüketicilerinin karşısına çıkmayı hedefliyor.

Marka, kampanya kapsamında “Hassasiyeti Değil, Yazı Yaşa” mottosuyla; Çeşme, Bodrum, Kuşadası, Antalya, Fethiye, Dalaman, Göcek gibi birçok yazlık beldede şaşırtıcı şekillerde tüketicilerin karşısına çıkarak diş hassasiyetinden dolayı tadına varamadıkları anlara odaklanıyor.

Soğuk, sıcak yiyecek ve içeceklerin yaşattığı diş hassasiyetinden dolayı tadına varılamayan anlara dikkat çeken Sensodyne, Bodrum’da dondurmanın külahında ya da  Çeşme’nin en sevilen kumrucularında aniden karşınıza çıkabilir. Sensodyne’in hassasiyet sebebiyle kaçırılan anlara odaklandığı mesajlar, tatil beldelerinde bulunan dijital ekranlarda ya da yol kenarında bulunan açıkhava ünitelerinde yaz günlerinize eşlik ediyor.

 ‘Hassasiyeti Değil Anı Yaşa’ temalı reklam filmini yayınlayan Sensodyne, bu kez ‘Hassasiyeti Değil Yazı Yaşa’ mottosuyla gerçekleştirdiği kampanyayla tüketicilerin yaz boyunca hassasiyet yaşamadan keyifli anların tadını çıkarmasına odaklanıyor.