Nereden beyler bu yoğurdun bolluğu

Birbirine Katmak İsteyenlerin Tam Karşısındayım

Bugüne kadar iyi yâda kötü memleketim için birçok yazı yazmaya çalıştım. Hep memleketin sorunlarını, bir nebze olsa da insanımızın bir şeylerden haberdar olmasını uyanmasını istedim. Bu memleketin insanı her şeyi bilmeyi hak ediyor. Bunu da bir şekilde dilimin döndüğünce sizlere ulaştırmaya çalışıyorum. 

KİMSENİN BU ŞEHRİ KARIŞTIRMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ!

Yıllardır bu şehir sahipsiz bunu herkes her platformda gündeme getiriyor. Bu şehrin insanlarının hepsi mi cahil hepsi mi hakir görünüyor? Herkes kafasına göre  iş yapmakta serbest mi? Gerçek sorunları gündeme almak yerine boş beleş işlerle göz boyama yalan sözler, yalan vaatler ile yeminlerle,  insanımızı kandırmak kolay mı? Sizler bu memleketin insanlarının saf ve temiz duygularını kullanmakta kendinizi bu kadar mı haklı görüyorsunuz. Nerden beyler bu yoğurdun bolluğu, nerden geliyor bu öz güven size, ne içiyorsunuz bize de söyleyin. Biliyorum uzmanlık alanınızı, ortaya bir yalan atıp insanları çok güzel birbirine düşürüyorsunuz.

SİZİ KİM BÖLDÜ ARKADAŞ, UTANMIYORMUSUNUZ YALAN KONUŞMAYA!

Bazı koltuk sahibi ekâbir takımı yeri gelince Erzurum’a karşı bölünmeden, bütünleşmeden dem vurmuş, kardeşim sizi ciddiye alıp adam yerine koymak gibi bir amacım olmadı, olmazda, fakat milletin gerçekleri bilmesi adına çıktığım bu yolda, artık yeter bu yalanlara dur demek için bir anlatayım. Eğer bu memleketin insanları sizi bölmek, parçalamak isteseydi, sizi bir kaşık suda boğardı. Buldunuz alçakgönüllü edepli şehri atıp atıp tutuyorsunuz.

Bu arkadaşlar ömrü hayatında Devlet dairesin de hem de daire başkanlığı vs. makamlarda çalışacağını rüyasında görse inanmazdı, Bu makamlar ve bu güzide şehrimiz sağ olsun her gelen yönetim ile birlikte bu il gerek başka illerden gerekse tabiri yerinde ise tıfıl siyasetçi artıklarının doldurduğu yer haline geldi, yani ahbap çavuş ilişkisi. Özel kalem müdürlüğü, danışmanlıklar bunlara örnektir, Dışarıda iki koyunu teslim etmezsin ama özel kalem müdürü oluyor oradan da hop daire başkanı, niye gerçekten o başkanlığın hakkını verecek hak eden birini atamazlar. Dün el etek öpenlere bu gün bu koltuklarda millete üsten bakma yetkisi vermeyeceksin, Gerçekten neden hak eden kişi özel kalem müdürü olmaz, neden daire başkanı ya da bir müdür olmaz anlamış değilim.

Bir yönetimin gitmesi yeni yönetimin ve yandaşlarının göreve gelmesi ile birlikte tüm çalışanlar tek tek istişare ve görevlendirme için ilgili makamlara çağırılır, bu arkadaşlara (yancılara)bir takım müdürlük, daire başkanlığı vs. görevler verilir?

Özel kalemden memur olma oradan da daire başkanı olan büyüklerim Belediyede iş akdinize devam etmesine rağmen, mevcut siyaset ve yönetim hakkında atıp tutarak, insanları yanlış algıya yönlendirerek şehri bölmeye niyet ettiğiniz davranışlarda çabası, tabi ki yönetimin bu tavrınızdan haberi yok. Erzurum’da bu tarz hareketler için bir söz var yediği çanağa diye başlayan bir atasözü ile cevap verirler, kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın.

Sırf siyaset rantı için koltuktan aldığınız gücü belediyenin imkânlarını kullanmak ne derece doğru, ne derece etik, kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

Hakan Dikmen

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.