Köşe Yazıları Haber Girişi : 23 Ağustos 2021 20:28

Musalla Şahit

Musalla Şahit
O servetine, o malına, mülküne güvenme. İnsanlara, makamlara koltuklara ise hiç güvenme, yalnızca mülkün tek sahibi olan Rabbime güven.

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilir

 O  servetine, o malına, mülküne güvenme. İnsanlara, makamlara koltuklara ise hiç güvenme, yalnızca mülkün tek sahibi olan Rabbime  güven.
O zaman bizde ki servet   ne biter, ne bizi  satar, ne yoldan saptırır, ne de batağa  götürür .
Ve ne için nasıl  yaşarsan o kabrinde o kadar severler hak ettiğini bulursun. Her şeyin bir başı bir sonu olduğu gibi her makamın bir sonu var, buna şahit kim mi dersen,  musalla taşının  şahitliği yeterli sanırım. 
Bence sabah namazı sedası  ile başlayan hayatın  güzelliğini  hiç bir kalem  yazamaz eğer  sen doğru insan isen.
Nokta kadar menfaati için, kendi yakını için, evladı için makam önlerinde iki büklüm olan  kıvrılan insanlığından utandıklarım, güya sevdiğiniz il, vatan, bayrak, dava için  istediğiniz makamlar öylemi? 
Birde yalakaları  çıktı davul zurna misali.
Rabbim en güzel şekilde onları cehenneminde misafir edecek de keşke pislikleri artmasa.
Kimse Türkiye de insan olarak da, lider olarak da onun kadar sevilmedi, 
Bu vatanda  öyle ölenler var ki, onlara güneş doğdu yaşam ölümsüz oldu sanıyorlar, bilmiyorlar ki  giden geri gelmiyor bize , ne de gideceğe dur diyor.
Evet hak yiyebilirsin, hazmedebilirsinde , ama o senin  kaderin  olur, başına bela olur, kul hakkı olur, acı olur, öyle yapışır ki, zamanı gelince görürsün.                          Hakan Dikmen

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.