Erzurum Haber Girişi : 07 Haziran 2021 20:23

MHP Üye standına yoğun ilgi

MHP Üye standına yoğun ilgi
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Başkanı Naim KARATAŞ ve teşkilatları partiye yeni üye kazandırmak amacıyla üye standı açtı.

20 ilçede açılan üye standatlarına yoğun ilgi gösteren Erzurumlular üye formlarına imzalarını attılar.
Seçmen nabzını sürekli ayakta tutan ve bu doğrultuda çalışmalara imza atan MHP Erzurum İl  Başkanı Naim KARATAŞ yeni üyeler kazanmak üzere stantlar açtı. Cumhuriyet caddesinde açılan ve vatandaşların yoğun ilgisini çeken standa üye olmak üzere gelen vatandaşlar “ MHP üyesi olmanın zamanı gelmiştir. Ülke menfaati için üyelik başvurusunda bulunuyoruz” ifadelerine yer verdiler.
Karataş’tan Erzurumlulara üyelik çağrısı
MHP üye standını ziyaret eden ve Erzurumlulara çağrıda bulunan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş “ artık ülkemiz menfaatleri için MHP üyeliği her vatandaşın görevi anlama geliyor. Bir olduğumuzu, Milliyetçi Türk sevdasıyla nefes aldığımızı şimdi daha net olarak göstermenin zamanı gelmiştir. Erzurumluların da MHP çatısı altında toplanması noktasında standımızı açmış bulunuyoruz. Herkesi standımıza MHP'ye üye olmak üzere davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.