Erzurum Haber Girişi : 21 Mayıs 2018 18:54

MHP Erzurum İl Başkanlığı yağmur çamur dinlemiyor

MHP Erzurum İl Başkanlığı yağmur çamur dinlemiyor
Dün teravih namazı sonrası yoğun yağmura rağmen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Naim Karataş Aziziye ilçesinde seçim çalışması düzenledi.

Seçim çalışmasına MHP İl yönetim kurulu üyeleri, MHP aziziye İlçe Başkanı Murat Karadaş, İlçe yönetim kuru üyeleri ve MHP 27.Dönem milletvekili adayları katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan MHP İl Başkanı Naim Karataş şunları dile getirdi: “Aziziye İlçe Esnaflarımızın elini sıktık, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Halkımızın,  partimize ve sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’e olan sarsılmaz güvenine bir kez daha şahitlik ettik.

Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Aziziye ilçemizde de hemşehrilerimizin partimize göstermiş olduğu yoğun ilgi, bizleri bir kez daha gururlandırmış, tarifi mümkün olmayan bir mutluluğa boğmuştur. Vatandaşlarımız partimize göstermiş olduğu bu ilginin, Milliyetçi Hareket Partisinin adım adım iktidara yürüşüyle eşdeğer olduğu açık ve aşikardır. Artık herkes tarafından bilinmesini isteriz ki 24 Haziran 2018 tarihi, Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı, Türkiye Cumhuriyeti’nin şahlanışı ve şer odaklarının hüsranı olacaktır.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.