politika Haber Girişi : 30 Mayıs 2022 19:26

MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUHARREM İNCE HEYETİYLE BİRLİKTE ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUHARREM İNCE HEYETİYLE BİRLİKTE ZAFER PARTİSİ GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ortak basın açıklaması düzenledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ortak basın açıklaması düzenledi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ, ülkeye ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını, görüşlerini paylaştıklarını ifade etti ve ziyaret için Muharrem İnce’ye teşekkür etti.

"ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ MESELELERİNDEN BİRİSİ"

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, "Sayın İnce ve beraberindeki heyet, partimizi ziyaret ederek ülkemizin en önemli meselelerinden birini içeren tarım konusundaki raporu bizimle paylaştılar" ifadelerini kullandı.

‘’MUTFAKTA YANGIN!’’

Muharrem İnce ise “Ülkemizde mutfakta bir yangın olduğunu, çocukların süte erişiminin, bizlerin ete erişiminin, peynire, ekmeğe muhtaç olduğumuzu, hayat pahalılığının can yaktığı bugünlerde, biz bu konuda çözüm önerileri üretmek istedik. Bu konuda bir çalışma yaptık. 100 maddelik bir rapor hazırladık” dedi

Muharrem İnce, şunları söyledi:

“Bu mektubumuza Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ cevap verdi, ‘sizi dinlemek isteriz’ dedi, nezaket gösterdiler. Bugün o raporumuzu sunduk. Bu rapor tartışmaya açık bir rapor...’’ İfadesinde bulundu.

Memleket Partisi heyetinde Muharrem İnce’nin yanı sıra, Genel Başkanvekili Gaye Usluer, Genel Sekreter Hakki Akalın, Genel Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Genel Başkan Yardımcısı Yalova Milletvekili Özcan Özel, Genel Başkan Yardımcısı Nurdan Şahin Demirbağ, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Dudu yer aldı.

Zafer Partisi’nde ise Ümit Özdağ ile birlikte ziyarete Genel Sekreter Cezmi Polat, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Şükrü Sina Gürel, Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülümser Heper, Kadın ve Çocuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek yer aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.