Erzurum Haber Girişi : 30 Nisan 2023 01:20

Koç’un son durağı Tortum Uzundere oldu.

Koç’un son durağı Tortum Uzundere oldu.
CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç'a, Tortum?da yoğun ilgi

Millet İttifakı ve CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, Tortum’da büyük ilgi gördü. 

Millet İttifakı ve CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bu çerçevede Erzurum ve ilçelerinde çeşitli temaslarda bulunan Dr. Ayhan Koç’un son durağı Tortum oldu.

Millet İttifakı ve CHP Erzurum 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, Tortum ve Uzundere’de çeşitli temaslarda bulundu.

Yoğun yağmur yağışına rağmen programını iptal etmeyen Dr. Ayhan Koç, ilk olarak sabahın saatlerinde CHP Tortum İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ardından bölge halkını ve esnafları ziyaret eden Dr. Ayhan Koç, bölge halkından ve esnaflardan büyük ilgi gördü. Esnaflarla ve halkla sohbet eden Dr. Ayhan Koç, kendisine iletilen sorunları not aldı.

“15 Mayıs’tan itibaren Erzurum’umuza hizmet etme şerefine nail olacağız”

Millet İttifakı ve CHP Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, Tortum ve Uzundere’deki temaslarının çok verimli geçtiğini belirterek, “Erzurum halkı CHP’yi bağrına basıyor. Ziyaretlerimizde büyük bir ilgi ve teveccüh görüyoruz. Tortum ve Uzundere ziyaretlerimizde bizlere gösterilen teveccühe müteşekkiriz. İnşallah 15 Mayıs’tan itibaren Erzurum’umuza hizmet etme şerefine nail olacağız.” ifadelerini kullandı.

Dr. Ayhan Koç’a temaslarında Tortum İlçe Başkanlığı yöneticileri, CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, CHP Erzurum 2. Sıra Milletvekili Adayı Murat Ozan ve 6. Sıra Milletvekili Adayı İslam Tekmanlı ile partililer de eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.