politika Haber Girişi : 27 Mayıs 2023 20:49

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ANİMASYON FİLMİ REKORA KOŞUYOR: “NEFRETİ SEVGİYE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN ANİMASYON FİLMİ REKORA KOŞUYOR: “NEFRETİ SEVGİYE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”
Mustafa Kemal Atatürk?ün Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsündeki görüntüsüyle başlayan animasyonda sözü Kemal Kılıçdaroğlu devralıyor: ?Nefreti sevgiye dönüştüreceğiz.?

Kılıçdaroğlu'nun Animasyon Filmi Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika

Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada hızla yayılan animasyon filminde insanlara umut veren bir konuşma yapıyor ve herkesi oy kullanmak için sandığa davet ediyor. Film Mustafa Kemal Atatürk’ün Meclis’te yaptığı bir konuşmayla başlarken daha sonra sözü Kemal Kılıçdaroğlu alıyor.

Animasyon filmin giriş kısmında, “Yüzyıl içinde iktidar sahibi olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur” sözleri yer alıyor.

KILIÇDAROĞLU: “SADECE 1 ADIM KALDI”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüntüleriyle devam eden animasyon, “Unutma! Umudunu kırmak ve seni istikbalinden vazgeçirmek isteyen düşmanlar ilelebet mevcut olacaktır. Senin vazifen korkuyu cesarete, gafleti adalete, nefreti sevgiye dönüştürmek olmalıdır. Şayet bir gün çaresiz kalırsan bir kurtarıcı bekleme, kurtarıcı sen ol. O yüzden ayağa kalk Türkiye’m! Omuz omuza sandığa koş! Sadece bir adım kaldı. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız” sözleriyle sona eriyor.