Erzurum Haber Girişi : 07 Haziran 2021 21:15

İYİ Parti İl Teşkilatı bugün yönünü Aşkale'ye çevirdi

İYİ Parti İl Teşkilatı bugün yönünü Aşkale'ye çevirdi
İYİ Parti İl Teşkilatı bugün yönünü Aşkale'ye çevirdi. Aşkale'ye çıkarma yapan Melih Kırkpınar başkanlığındaki İYİ Parti İl Yönetimi, burada esnaf ve vatandaşla buluştu.

İYİ Parti İl Teşkilatı bugün yönünü Aşkale'ye çevirdi.
Aşkale'ye çıkarma yapan Melih Kırkpınar başkanlığındaki İYİ Parti İl Yönetimi, burada esnaf ve vatandaşla buluştu.Aşkale ilçesinde vatandaşların sorunlarını tespit eden Melih Kırkpınar, " Vatandaşlarımız ekonomiden son derece şikayetçi. Kimsenin yüzü gülmüyor. Pandemi nedeniyle yapılan yardımlar destekler, yaralara merhem olmuyor. Zaten ürünü para etmeyen çiftçimiz, kuraklık nedeniyle perişan olmuş durumda. Milletimiz bir an önce bu sorunlara çare bulunmasını istiyor. Gençlerimiz işsiz, geleceğiyle ilgili kaygılar taşıyor. İlçe her geçen gün göç veriyor." dedi.
Daha sonra Aşkale Kaymakamlığını ziyaret eden parti mensupları, Aşkale Kaymakamı Murat Karaloğlu'nu makamında ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini ilettiler.

erzurumsöz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.