Magazin Haber Girişi : 20 Temmuz 2021 18:46

Hazır olun! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük değişim

Hazır olun! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da büyük değişim
Geride bıraktığı 6 sezonda adından söz ettiren ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yeni sezon öncesi büyük değişim yaşanacak.

Foto - ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz?ın hem oyuncular hem izleyiciler 7. sezon için çok heyecanlı.

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın hem oyuncular hem izleyiciler 7. sezon için çok heyecanlı.

#2

Foto - Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca da heyecanını gizlememiş ve kendisinin de yeni hikayeyi çok merak ettiğini söylemişti.Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca da heyecanını gizlememiş ve kendisinin de yeni hikayeyi çok merak ettiğini söylemişti.

Milyonları ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karakterini oynayan Ozan Akbaba’nın diziden ayrılacağı öne sürülmüştü.

#4

Foto - Akbaba'nın durumunun Eylül ayında netleşeceği ifade edildi.Akbaba'nın durumunun Eylül ayında netleşeceği ifade edildi.

Foto - Ayrıca diziden gelen son haberlere göre; hikaye de çok değişecek. Ekipte bazı isimlerin de ayrılacağı, yeni karakterlerle dizinin bambaşka bir döneme gireceği belirtiliyor.

Ayrıca diziden gelen son haberlere göre; hikaye de çok değişecek. Ekipte bazı isimlerin de ayrılacağı, yeni karakterlerle dizinin bambaşka bir döneme gireceği belirtiliyor.

Foto - Senaristlerin yeni hikaye üzerine çalıştıkları da gelen bilgiler arasında. Eylül ayı içinde dizi ekibinin bir araya gelerek 7. sezon için çekimlere başlaması bekleniyor.

Senaristlerin yeni hikaye üzerine çalıştıkları da gelen bilgiler arasında. Eylül ayı içinde dizi ekibinin bir araya gelerek 7. sezon için çekimlere başlaması bekleniyor.

Foto - Hikayenin nasıl bir şekil alacağı, Ozan Akbaba?nın ayrılıp ayrılmayacağı, başka hangi isimlerin diziye veda edeceği veya yeni karakterleri kimlerin oynayacağı gibi konular önümüzdeki 2 ay içinde netleşecek.

Hikayenin nasıl bir şekil alacağı, Ozan Akbaba’nın ayrılıp ayrılmayacağı, başka hangi isimlerin diziye veda edeceği veya yeni karakterleri kimlerin oynayacağı gibi konular önümüzdeki 2 ay içinde netleşecek.Şu anda bilinen tek şey Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Oktay Kaynarca’nın başrolünde ve yine hayranlarını çok etkileyecek bir hikaye ile yeni sezona hazırlanıyor.