Genel Haber Girişi : 17 Ağustos 2021 22:24

GAİN’İN İLK CANLI TALKSHOW PROGRAMI “DAYI ŞOV” BAŞLIYOR!

GAİN’İN İLK CANLI TALKSHOW PROGRAMI “DAYI ŞOV” BAŞLIYOR!
Kuklaların en delikanlısı ?Dayı?, GAİN?de kendi şovunu ?sunmaya? hazırlanıyor. Nazmi Sinan Mıhçı?nın yetişkinlere yönelik olarak hazırladığı Kukla Kabare?nin sevilen tiplemesi, talkshow formatındaki programda her hafta sürpriz konuklarını ağırlayacak. Day

GAİN'in ilk canlı talkshow programı 'Dayı Şov' başlıyor

İnternet alemini kahkahaya boğan “Dayı” tiplemesi, şimdi Türkiye’nin en dinamik dijital medya platformu GAİN’de kendi şovuna başlıyor! 10 Eylül’den itibaren yayınlanmaya başlayacak ve her hafta yeni bölümleriyle izleyiciyi mizah ve eğlenceye doyuracak Dayı Şov, aynı zamanda GAİN’in ilk canlı talkshow programı olma özelliğini taşıyor.

 

Nazmi Sinan Mıhçı’nın yetişkinlere yönelik olarak hazırladığı Kukla Kabare’nin sevilen karakteri “Dayı”, her bölümde sürpriz bir konuğunu ağırlayacak. Kendine has dili ve mizahıyla alıştığımız talkshow’lardan çok farklı olacak bu programda, Dayı’nın konuklarla oynayacağı oyunlar, yarışmalar ve yayın aralarındaki skeçler, izleyiciye eğlenceli bir yayın akışı sunacak.

 

Dayı Şov ve daha pek çok özgün ve eğlenceli içerik, sürekli yenilenen yayın akışıyla GAİN’de!

 

GAİN’de yenilik zamanı! Yepyeni özgün içerikler GAİN Premium’da. Kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek.