Magazin Haber Girişi : 31 Mayıs 2021 20:45

Fvm yeni klibi "11 Hane " ile Hezimete Uğratmaya geliyor

Fvm yeni klibi
Anime tarzdaki muhteşem klibiyle sevenlerinin karşısına çıkan The FVM, yepyeni klibi "11 HANE" ile bir kez daha rap ve müzik dünyasını hezimete uğratmaya geliyor.

Fvm yeni klibi "11 Hane " ile Hezimete Uğratmaya geliyor - Karaman haber  karaman haberleri karaman habrler karaman magazn güncel

The FVM'nin yeni klibi "11 Hane " sevenleriyle buluştu. Anime tarzda çektiği klibiyle dikkatleri bir kez daha üzerine toplayan FVM, başarılı şarkısı ve sanat hayatıyla da dikkat çekiyor. 1992 doğumlu rap sanatçısı. 2006 yılından beri müzik piyasasında olan sanatçı, ilk yer altı albümünü 2006 yılında, ilk resmi teklisini de 2011 yılında yayınladı. O zamandan beri rap müziğin muhalif konumlanışını bizlere gösteren FVM, eski sahne adıyla Fatih Sarıer şimdilerde tüm sözlerini kendi yazdığı alternatif rap tarzı eserleri ile platformlarda yerini alıyor. 28 Mayıs’ta PDND Müzik tarafından yayınlanan son çalışması “11 Hane” ise sözleri ve müziği ile insanları derinlere götürüyor. Şimdilerde Hiphop tarzına hakim olan mainstream tarzdan ziyade karanlık, sorgulayıcı, psikolojik ve alternatif tarzda müzikler yapan The FVM, 2019 yılında yayınlanan “Kanca” ve sonrasında 2020 yılında yayınlanan “Seksi Pirana” ve “Voltran” şarkıları ile de müzik dünyasında sağlam bir yer edinmiş durumda. 2021 yılında yayınladığı “Hezimet” parçası da hem sözleri hem de müzikleri ile göz dolduruyor. Başarılı Rap Sanatçısı sevenlerinden yeni klibine beğeni ve güzel yorumlarını bekliyor.

İnstagram: https://instagram.com/thefvm92

Youtube: https://youtu.be/07LBPwzAS0g

Haber Sedat Sarıkaya