Spor Haber Girişi : 18 Haziran 2022 17:13

Erzurumspor'da kongre tarihi belli oldu

Erzurumspor'da kongre tarihi belli oldu
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un merakla beklenen genel kurul tarihi nihayet belli oldu.

B.B. Erzurumspor'da Olağan Genel Kurul tarihi belli oldu - BŞB Erzurumspor  Haberleri - Spor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un merakla beklenen genel kurul tarihi nihayet belli oldu. Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün "görevi bırakıyorum, genel kurul tarihini Onursal Başkan Mehmet Sekmen belirleyecek" sözlerinin ardından geçen 2 haftalık süre içerisinde tarih açıklanmayınca, camiada huzursuzluk üst düzeye çıkmıştı. Tepkilerin artması üzerine konuyu masaya yatıran Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, genel kurulun 3 Temmuz'da yapılması kararı aldı. 

Dün biraraya gelen Sekmen ve Düzgün, kulüpte yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Transfer tahtasının açılmasına yönelik çalışmaların da konuşulduğu görüşmede, Ömer Düzgün'ün kesin olarak göreve devam etmek istemediğini de Onursal Başkan Sekmen'e bir kez daha aktardığı öğrenildi. 

Başkan Sekmen'in de "Genel kurulu 3 Temmuz'da toplayalım" cevabı üzerine kongre hazırlıkları başlatıldı. 3 Temmuz'da yapılacak toplantıda çoğunluk sağlanamazsa, 10 Temmuz'da ikinci kongre çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Öte yandan hafta içerisinde yönetim kurulu toplantısı yapan Başkan Düzgün'ün "Arkadaşlar ben kesin olarak yokum. İçinizde başkan adaylığını düşünenler varsa beni kendilerine engel görmesinler" dediği belirtildi. 

Başkan Düzgün'ün bu çıkışının ardından yöneticiler Hayrettin Aydın ile Avni Akdemir'in adaylık için nabız yokladıkları öğrenildi.