Erzurum Haber Girişi : 20 Ocak 2022 16:13

ERZURUM KANAAT ÖNDERLERİ DERNEĞİ AZİZİYEDE

ERZURUM KANAAT ÖNDERLERİ DERNEĞİ AZİZİYEDE
Erzurum Kanaat Önderleri Dernek Başkanı Özmen ve yönetim kurul üyeleri ,Aziziye İlçesinde, Başkan Coşkun ve Karataş ile bir araya geldiler.

Resim önizlemesi

Halkın sorunlarına çözüm bulmak için ,Dert ve sıkıntıların paylaşarak Yerel yönetim ve siyasilere, Toplumun talep ve isteklerini bildirmek ve biran önce çözüme kavuşturmak için yola çıktıklarını kaydeden Kanaat Önderleri Başkanı İbrahim Özmen,

'' Bugün Yönetim Kurul üyelerimizle birlikte Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Çoşkun ve MHP ilçe Başkanı Murat Karataş ile bir araya geldik.

Devletin yanında olanların yanında, Olmayanların karşısında olduklarını söyleyen Başkan Özmen, Dernek olarak yaptığımız ve yine daha geniş bir şekilde hiç durmadan üyelerimiz 'in talep ve isteklerini bildirmek için yapacağımız bu ziyaretlerde, bizleri çok sıcak karşılayan Aziziye İlçemizin değerli Başkanlarının bu sıcak karşılamaları bizi çok mutlu etti.

TAKİPCİSİYİZ

Çalışanın yanında çalışır gibi görünenin karşısındayız her zaman diyen Başkan Özmen, İlçe Başkanlarıyla yaptığı görüşmede, Siyasi yönetimlerde görev alan herkesin hakkı ile görevini yerine getirmek zorundalar, Mademki Halk olarak bizlerin oyları ile bu makamlara gelmiş olan değerli Başkanlarımızın yaptıkları her şeyin takipçisi olacağız Dedi.

Türk siyasi tarihinde, Devletimiz ve milletimiz için zorluklar dahil her şeyi göze alarak kefenini cebinde taşıyan, en başta Allah korkusu ile görevini hakkı ile yerine getirmeye çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a tüm çalışan herkesin el birliği ile hizmet etmesi gerekmektedir. Dedi.

HESABINI SORDURACAĞIZ

Kanaat Önderleri Derneği olarak Cumhurbaşkanımızın emirleri ve talimatlarıyla şehrimize yapılan ve yapılması istenile bütün yatırımların takipçisi olarak, gördüğümüz en ufak eksiklğin hesabını sorduracağız, dedi.

Refah Partisinden eski Dadaşkent Belediye Başkanı Aziziye Ak Parti İlçe Başkanı Ensar Çoşkun ve MHP İlçe Başkanı Murat Karataş,

İlçe Başkanlığımızı ziyaret eden değerli Erzurum Kanaat Önderleri Başkanı İbrahim Özmen ve Yönetim kurulunda görevli üyelerin bu ziyaretleri bizleri onurlandırdı.

Kanaat Önderleri olarak, sadece dini konularda değil, sosyal hayattan kültüre, ekonomiden siyasete kadar pek çok konuda topluma önderlik yapmak onların sorunlarının en yakın takipçisi olarak yola çıkmış Kanaat Önderleri Dernek Başkanı İbrahim Özmen bizim için çok değerlidir.

Her zaman Halkımızın sorunlarını birlikte paylaşıp birlikte çözüm bulmaya çalışacağız dediler.

ERZURUM KANAAT ÖNDERLERİ DERNEĞİ

İBRAHİM ÖZMEN