Magazin Haber Girişi : 21 Haziran 2022 14:07

Emre Kaya, “Usta Şarkılar” ile En İyi Erkek Sanatçı

Emre Kaya, “Usta Şarkılar” ile En İyi Erkek Sanatçı
Emre Kaya, ?Usta Şarkılar? ile En İyi Erkek Sanatçı Usta Yorumcuya Usta Şarkılar Ödülü

Sevenlerinin gönlünde pop sanatçısı, söz yazarı, bestekar ve müzisyen olarak yer edinen ancak, arabesk eserlerden oluşan “Usta Şarkılar” projesiyle bu alanda rüştünü kanıtlayan ünlü sanatçı Emre Kaya’nın, arabesk eserlerin yorumunda da “En iyi” olduğu tescillendi.

 

Dillerden düşmeyen hit eserleri, sahne performansı, sevenlerine olan saygısı ve mütevazı kişiliğinin yanı sıra  müzik kariyerine onlarca ödül sığdıran Usta yorumcu, Uluslararası İstanbul Ödülleri töreninde “En iyi Performans Erkek Sanatçısı” ödülünü Usta Şarkılar projesiyle aldı.

 

Müzik, sinema ve futbol gibi çok sayıda kategoride “en iyilerin” ödüllendirildiği gecede ilgi odağı olan Emre Kaya, her zaman olduğu gibi bu kez de ödülünü sevenleri adına aldığını söyledi. 

 

Usta yorumunun yanı sıra yüreğinde sevgiye yer açanların duygularına besteleriyle tercüman olan Emre Kaya, “beste fabrikatörü” kimliğine bir de “Ödül makinesi” kimliğini dahil etti.

 

Bir çok kez 'Yılın En İyi Bestecisi', Altın Kelebek’te 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı', ‘Yılın En İyi Erkek Pop Sanatçısı”, "Yılın en iyi bestesi”, “Yılın en iyi klipi”, “Yılın en iyi müzik eğlence programı” ve  “Radyonun Yıldızları” yarışmasında, halkın oylarıyla   “Yılın En İyi Erkek Sanatçısı” ödüllerinin sahibi olan Emre Kaya, ödül töreninde duygu dolu anlar yaşadı.

 

Bir sanatçı için ödülün ve alkışın emeğin en değerli çıktıları olduğunu vurgulayan Emre Kaya, 1985 İzmir doğumlu.  Damarlarındaki müzik aşkını çok küçük yaşta keşfederek 3 yaşında cura çalmaya başlayan, ilerleyen yıllarda “en büyük aşkım” dediği müzikte “en”lerin ve “ilklerin” mimarı olan Emre Kaya; yeni nesilde en çok tercih edilen bestecileri arasında yer alıyor.