Dünyayı tehdit eden koronavirüsü sonunda Türkiye’de de görüldü.

Dünyayı tehdit eden koronavirüsü  sonunda Türkiye’de de görüldü.

Geliyor, gidiyor derken korona virüsü nihayet ülkemize geldi.

Bu virüs ile savaşmak durumundayız. Devlet olarak tedbirlerimizi aldık. Yurt genelinde okullar tatil edildi. Toplu taşıma araçları ve kamusal alanlar dezenfekte edildi.

 Birey olarak da  kişisel tedbirlerimizi almak zorundayız. Kalabalık yerlerde fazla durmamak, maske kullanmak, tokaşlaşmamak, öpüşmemek, ellerimizi sık sık sabunla yıkamak.

Antiseptik sıvı ile ellerimizi dezenfekte etmek. Bu olayı maddiyata çevirmemek. Yani fırsatçılık yapmamak. Maskelerin fiyatı 10-15 kat arttı. Antiseptik sıvıların fiyatı arttı. Islak mendilin fiyatı arttı. Bu olayı fırsata çevirecekseniz. Yapılacak olay nedir. Üretimi artırmak.Ürünümüz satılmıyor diye dert yanacağınıza. Üretimi arttırın. Üretimi arttırın vatandaş istediği kadar alabilsin. Bundan daha iyi fırsat mı olur. Piyasada kolonya bulunmuyor. Bir arkadaşım kolonya gönder diye istekte bulundu.

Neredesiniz kolonya üreticileri işte size fırsat değerlendirin. Maske, Islak mendil, antiseptik sıvılar ve kolonyanın piyasada aranır hale geldiğini görmüyor olamazsınız. Yine söylüyorum fiyatı artırarak bu olayı fırsata çevirmeyi bırakın. Bu olayı fırsata çevirmek sizin elinizde. Hemen üretimi arttırın fırsat kendiliğinde doğacaktır.

 Yüce Rabbim şehit acısından içimiz çok yandı.

Depremden içimiz çok yandı.

Heyelandan canımız çok yandı.

 Bu güzel ülkemin güzel insanlarına sen virüs acısı yaşatma, Ya rabbi el açtık kapına geldik. Ülkemizi her türlü kazadan beladan sen koru. İzzeti dergâhında dualarımız kabul ve makbul eyle. Biz aciz kullarına acılar gösterme Allahım.

  • 1 / 1 Dünyayı tehdit eden koronavirüsü  sonunda Türkiye’de de görüldü. 0

Etiketler : Hakan Dikmen
Kayıp ilanı