Erzurum Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 21:56

DUMAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

DUMAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Sağlık Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Üç Aylar ve Regaip Kandili  münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. - Gündem - Erzurum Yeni Haber

Abdullah Duman mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, birbirimize daha çok kenetlenmemize ve kardeşlik hukukunun gereklerini hakkıyla yerine getirmemize vesile olan çok özel zaman dilimleridir.

“Bir milleti, halkı kaynaştırmanın, birlik-beraberlik içinde tutabilmenin önemi çok büyüktür. Devleti vücuda getiren millet, kederde, sevinçte, ortak hedef ve değerlerde birleştikçe güçlenir, çalıştıkça, başardıkça ileriye gider. Bayramlar, bizleri bu doğrultuda kaynaştıran günlerdir ve anlamına uygun bir şekilde kutlanmasında büyük toplumsal fayda vardır.

Bayramları fırsat bilerek, aile içi bağlarımızı, aileler arası ilişkilerimizi, dost, akraba ve tanıdıklarımızla muhabbetimizi, toplumsal birliğimizi daha da güçlendirmeli, bazı sıkıntılar varsa bunları aşmalıyız”.

Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman ayrıca; “Kurban, cömertliktir, Kurban, dayanışmadır, Kurban, yoksulların çocukların, yetimlerin, öksüzlerin, hastaların gözetilmesi ve sevindirilmesidir.

Kurban, Allah’a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır. Bu duygu ve düşüncelerle değerli  Erzurumlu hemşerilerimiz başta olmak üzere Yüce Türk Milleti’nin tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramımızın hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve bütün insanlığa ve ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.