Erzurum Haber Girişi : 29 Mayıs 2022 18:37

DEVA Partisi, seçim çalışmalarını gözden geçirdi

DEVA Partisi, seçim çalışmalarını gözden geçirdi

DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, Erzurum’da partisinin 11 il başkanıyla bir araya geldi. DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl’ün ev sahipliğinde seçimlere hazırlık çalışmaları gözden geçirildi.

Türkiye’nin ciddi anlamda siyasi, sosyal ve ekonomik bir krizin içerisinde kıvranmakta olduğunu belirten DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, şöyle konuştu: “İnsanlarımız gerçekten zor durumdadır. Bunu, yapmış olduğumuz esnaf gezilerinde rahatlıkla görebiliyoruz. Ülkenin üzerinde adeta bir karamsarlık bulutu dolaşmaktadır.

Tüm olumsuzluklara rağmen, iktidarın problemleri çözme kabiliyetini kaybetmesine rağmen inanın çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur. DEVA Partisi olarak iktidara geldiğimizde problemlerin üstesinden geleceğiz. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Halkımızın DEVA Partisi’ne olan teveccühü gittikçe artmaktadır. Özellikle Gaziantep mitingi, tüm engellemelere rağmen bunu bizlere gösterdi. Gaziantep mitingi sadece bizlere değil halkımıza da büyük moral ve umut oldu.

Ne yaparlarsa yapsınlar DEVA’nın yürüyüşüne kimse engel olamayacaktır. Yedisinden yetmişine kadar toplumun tüm kesimleri inanın bizlere umut bağlamış durumda. Dün üniversite kavşakta gerçekleştirdiğimiz stand çalışmasında gençlerin ilgisi bizleri fazlasıyla memnun etti.
Bizlere düşen azimle, sabırla, umutla halkımızla birlikte olup iktidara yürümektir. Bu iktidarın 20 yılda ülkeyi getirdiği enkazı kaldırıp yeniden ülkeyi demokratik hukuk devleti standartlarına kavuşturacağız.”

Toplantı öncesi konuşan DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin de 81 ilde teşkilatlandıklarını, 973 ilçenin 700’ünde de DEVA Partisi’nin aktif olduğunu söyledi. Üyelik konusunda 2021 yılını 103 parti arasında lider kapattıklarını anlatan Ergin, partilerine yoğun bir teveccüh olduğunu kaydetti.

Siyasetin dilinin ve sorunlara bakış açısının değişmesi gerektiğini vurgulayan Ergin, şunları ifade etti: “Çözüm için önceden eylem planları hazırlanması gerekiyor. Bağırmadan çağırmadan, hakaret etmeden, muhatabını yaralamadan siyaset yapılacağını göstermek istiyoruz. DEVA Partisi 20 konuda eylem planı hazırlıyor. Şu ana kadar 8 eylem planı açıkladık. Türkiye güven telkin etmiyor, hukuk ve mülkiyet güvenliği yok. Öngörülebilirlik yok. Öngörülebilir, uygulanabilir, akılcı hedefler ve planlar gerekiyor.

Ekonomik veriler, açık bir iflasın tablosudur. Ülke darmadağın bir noktaya geldi. Nerede olumsuz bir yer, orada biz şampiyonuz. Geçen yıl 1405 doktor, yurt dışına gitmek için iyi hal belgesi istedi. Bu tablo içimizi paralayan tablodur. Bu ülkenin gençleri geleceği göremiyor.

Adaleti, öngörülebilirliği, ortak aklı inşa ettiğinizde bunun ekonomiye de pozitif etkisi oluyor. Türkiye’nin çok yeraltı kaynakları yok. En önemli kaynağımız, insan kaynağıdır. İyi bir eğitimle, doğru politikalarla bilgiyi yönetir hale getirirsek ülkenin önü, ufku açık olur. Bilgiyi yönetenler, bugün dünyayı yönetiyorlar. Bilgiyi üretmek, insanı o bilgiyle donatmak kamu yönetiminde başarıyı getirir diye düşünüyorum.”

DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, ekonominin geldiği noktayı grafiklerle anlattı. İşte Türkiye’nin ekonomik tablosu!..

Fotoğrafı Aç

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.