Magazin Haber Girişi : 22 Ağustos 2021 19:03

CAN BONOMO SEVİLEN ŞARKILARIYLA İSTANBUL CEVAHİR’İ SALLADI

CAN BONOMO SEVİLEN ŞARKILARIYLA   İSTANBUL CEVAHİR’İ SALLADI
?Müziğin Yeri ve Zamanı? konserleriyle müzikseverleri özlediği eğlenceyle buluşturan İstanbul Cevahir, dün akşam Can Bonomo?yu ağırladı.

İstanbul Cevahir, “Müziğin Yeri ve Zamanı” konserlerine hız kesmeden devam ediyor. İlk günden bu yana ilgiyle takip edilen konserlerde müzikseverlerle buluşan sıradaki isim, rock müziğin sevilen ismi Can Bonomo oldu. Pandemi nedeniyle bir süredir sahnelerden uzak kalan Bonomo, en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Başarılı müzisyenin sahne performansı ile unutulmaz bir yaz gecesi yaşayan İstanbullular, hep birlikte “Müziğin Yeri ve Zamanı” dedi. 

 

“Pozitif zamanları mumla aradığımız bir dönemdeyiz. Bu konser hepimize iyi geldi.” diyerek her fırsatta sahne özlemini dile getiren Bonomo ile seyircinin müthiş enerjisi birleşince ortaya muhteşem görüntüler çıktı. Sahnedeki yüksek enerjisiyle beraber seyircisiyle müthiş bir harmoni yaratan Can Bonomo, geceye güzel anlar bıraktı. 

 

Pandemi döneminde Demet Evgar ile yaptığı “Rüyamda Buluttum” şarkısını seyircisiyle birlikte söyleyen Can Bonomo,konserin sonunda yoğun istek üzerine kısa sürede hit olan parçasını bir kez daha söyleyerek izleyenlere coşkulu bir akşam yaşattı. 

 

Tüm Konserler Ücretsiz

 

Yeni normal düzene geçilmesiyle şehrin hareketlenmesi adına öncü etkinlikler yapan İstanbul Cevahir, pandemide zor bir dönemden geçen müzisyenlerle canlı performans özlemi çeken müzikseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. 11 Eylül tarihine dek müzikseverlerle buluşacak tüm konserler ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

 

Konserler COVID-19’a Karşı Alınan Önlemlerle Yapılıyor

 

İstanbul Cevahir’de gerçekleştirilen konserler tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19’a karşı uygulanan kontrollü normalleşme sürecinde belirtilen önlemler kapsamında konser alanının dezenfekte edilmesi, etkinliğin sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılması ve belirli sayıda kişinin alınması gibi kurallar uygulanarak müzikseverlerin daha sağlıklı bir ortamda vakit geçirmesine olanak tanınıyor.