Magazin Haber Girişi : 04 Eylül 2021 22:03

Bodrum’da Gastronomi ve Müzik Şöleni

Bodrum’da Gastronomi ve Müzik Şöleni

14. Bodrum Müzik Festivali'nde 20 bin kişiye müzik şöleni - Turizm Günlüğü

Çok yönlü bir sanatçı, anlatıcı ve perküsyon üstadı olan Ayhan Sicimoğlu, bu yıl 5’inci kez düzenlenen Bodrum Caz Festivali kapsamında Latin All Stars grubuyla birlikte vereceği konserde dinleyenlere müzik şöleni yaşatacak. Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars her yaştan müziksevere Latin Caz ritimleri hissettirecek olmasının yanı sıra keyifli sohbeti ile dinleyiciler ile buluşacak. 08 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleşecek etkinliğe Anthaven ve Radisson Collection Hotel, Bodrum ev sahipliği yapacak.  

 

Turco-Latino akımının öncüsü olan Ayhan Sicimoğlu, üniversite yıllarından beri Latin müziği hakkında yaptığı araştırmalar ve birikimleriyle Latin All Stars projesini günümüzdeki haline taşımıştır. Pop, funk ve Latin ezgilerini özgün şekilde yorumlayan perküsyon sanatçısı Ayhan Sicimoğlu, müzisyenliğin yanı sıra yıllardır sunduğu gezi ve kültür programlarıyla da hayatın farklı renklerini öne çıkarıyor.

 

Etkinlik, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un da içerisinde yer aldığı Anthaven kompleksi içerisinde gerçekleşecek. Alan içerisinde otelin deneyimli yiyecek içecek ekibi tarafından birçok yeme-içme standı kurularak, konser süresince misafirlere hizmet verilecek. Konser alanında servis edilecek yemek stantlarının yanı sıra, otelin BARranco restoranında sunulacak olan konser öncesi set menü ile müzikseverler gastronomik bir yolculuğu da çıkacak.

 

 

RADISSON COLLECTION HAKKINDA

 

Radisson Collection, bulunduğu benzersiz lokasyonların yerel kültürüne doğrudan erişim sağlayan ikonik otelleri ile üst düzey lüks bir yaşam tarzı sunar. Her Radisson Collection oteli, lokasyona özgü özel tasarımı, yemek, fitness, sağlık ve sürdürülebilirlik konularında sunduğu sıradışı deneyimler ile çağdaş bir yaşam örneği sunuyor. Her bir Radisson Collection oteli, otel ekibinin kişiselleştirilmiş hizmeti ve misafirperverliği ile tanımlanıyor. Konuklar ve profesyonel iş ortakları, sıradışı avantajlar ve ödüller sunan küresel sadakat programı Radisson Rewards’a katılarak Radisson Collection deneyimlerini zenginleştirebilir.

 

Radisson Collection, Radisson Hotels ticari şemsiye markası altında bulunan Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson ve prize otel markalarını içeren Radisson Hotel Group’un bir parçasıdır.

 

Rezervasyonlar ve daha fazla bilgi için  web sitemizi ziyaret ediniz. Radisson Collection ile aşağıdaki yollardan iletişime geçebilirsiniz:

 

LinkedIn | Instagram | Facebook

 

RADISSON HOTEL GROUP

 

Radisson Hotel Group, dokuz seçkin otel markası ve 120 ülkede faaliyette ve geliştirilmekte olan 1.500’den fazla oteli ile dünyanın en büyük otel gruplarından biridir. Grubun kapsayıcı marka vaadi “Her An Önemlidir”, hizmet felsefesi ise “Evet! Yapabilirim!” şeklinde ifade edilmektedir.

 

Radisson Hotel Group portföyü, Radisson Hotels ticari şemsiye markası altında bulunan Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson ve prize otel markalarını içermektedir.

 

Radisson Rewards konuklarımıza unutulmaz anlar yaşatmak için benzersiz ve kişiselleştirilmiş imkanlar sunan küresel ödül programımızdır. Radisson Rewards, misafirlerimiz, toplantı planlayıcıları, seyahat acenteleri ve iş ortaklarımız için olağanüstü sadakat avantajları sunar.

 

Radisson Meetings odağında konukların ve konukların ihtiyaçlarının bulunduğu karma çözümler dahil olmak üzere her türlü etkinlik veya toplantı için özel çözümler sunar. Radisson Meetings, üç güçlü hizmet taahhüdü etrafında inşa edilmiştir: Seçkin temel hizmetlerin yanı sıra %100 Karbonsuz benzersiz çözümlerle “Kişisel”, “Profesyonel” ve “Unutulmaz”.

 

100.000’den fazla ekip üyesi Radisson Otel Grubunda ve sistemleri dahilinde faaliyet lisansına sahip otellerde hizmet vermektedir. Daha fazla bilgi için kurumsal web sitemizi ziyaret ediniz. Veya Radisson Otelleri ile aşağıdaki yollardan iletişime geçebilirsiniz:

 

LinkedIn | Instagram | Twitter | Facebook | YouTube