BİR KERE SATAN! HER ZAMAN SATAR!

BİR KERE SATAN! HER ZAMAN SATAR!

Geçtiğimiz günlerde gerek AK Parti gerekse Ak Parti kongresinden sonra koltuk kapmak isteyenlerin bir telaş içinde gördüm. Bu konu ile ilgili bir, iki büyüğümle görüştüm. Onların tecrübe ve gözlemlerinin ne olduğunu öğrenmeye çalıştım. Onlar siyasetin böyle bir çukur olduğunu içine baktıkça nice pislileri görebileceği, fakat bunlardan etkilenmemem gerektiğini dile getirdiler. Böyle olaylardan etkilenmem, Aksine kitap okurum etkilenirim ama böyle pisliklerden etkilenmem. Çok fazla dönen dolapları duydum ama eteğimdeki bütün taşları dökmekte... Hele bu kentteki insanların gaza getirenlere söylüyorum sizin bindirmek istediğiniz kayığa ben binmem bilesiniz. 

BU ŞEHİRİ KARIŞTIRMAYA, KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ! YETİRMEYECEĞİZ!

Öyle bir dar boğazdan geçiyor ki Erzurum’da deyim yerinde ise kim kime dumduma 

Kim kimin borusunu öttürüyor, Kim kimi ne amaçla satıyor? Kim nasıl görünmeye çalışıyor? Kim kime hizmet ediyor? Hangi  kurtlar üzerine koyun postu çekmiş, belli değil, dikkatli olun!

SÖYLEMLERE DEĞİL, İCRAATLARA BAKIN, O DA YETMİYORSA, KARAKTERLERE BAKIN!

Kılık değiştirenlere, yalan söyleyenlere, aklı sıra kendini akıllı sanarak atıp, tutanlara bizde inanıyormuşuz gibi yapıyoruz. Çok şükür neyin ne olduğunu, kimin ne olduğunu bilecek, tecrübe, deneyim ve zekâya sahibiz!

HA bizlik ne var? Hiç bir şey yok! Ama memleketimiz için çok şey var, destek olmamız, birlik beraberlik içinde olmamız gereken kurumlar ve bu halkı temsil eden kişiler var, onlara destek olmalıyız! Nifak ve şer odakları maalesef boş durmuyor, müsaade etmeyelim! DEVLETİMİZE DE GÜVENİNİZ TAM OLSUN! ELBET GEREĞİNİ, İBRETLİK YAPACAK!

BİR KERE SATAN! HER ZAMAN SATAR!

İşte en büyük kural bu, işte bu kişileri buradan tanıyacaksınız, eğer ki birisi, birilerini sata, sata yanına geliyor veya sata, sata yer tutmaya çalışıyorsa, emin olun ki, en büyük hain o dur! İnanmayın, kişisel ve talimatlı bekalar için, herkes yalanı GERÇEK GİBİ SÖYLEYEBİLİR!

Asla delikanlı duruşlara, adam gibi adamlara, samimi duygulara lafımız yok, kimse yanlış anlamasın, biz bu memleketi bir kaç yılda bulmadık, bir kaç kendini akıllı zannedenlere kaptıracak halimiz yok!

 

Etiketler : HAKAN DİKMEN