Manşet Düzenleme Tarihi : 24 Aralık 2020 14:51 Haber Girişi : 24 Aralık 2020 14:53

Bıktık Artık Sizden

Bıktık Artık Sizden
Atıp tutmada maşallah üstüne yok attı mı mangalda kül bırakmıyorsunuz. Rabbime avuç açıp dua edelim inşallah, maşallah diyelim. Tamam, da önce tedbir alıp takdiri Rabbime bırakmalıyız

Atıp tutmada maşallah üstüne yok attı mı mangalda kül bırakmıyorsunuz. Rabbime avuç açıp dua edelim inşallah, maşallah diyelim. Tamam, da önce tedbir alıp takdiri Rabbime bırakmalıyız

Erzurumspor’a dua yada küfür değil Bu takıma şerefli topçular ve Aklı başında hoca lazım.

Sezon başından beri bu şerefli taraftara ve Erzurum halkına, takım hakkında yalan söylüyorsunuz.

Verdiğiniz sözler yerine getirilmedik çe, ya Erzurumspor’a sarıyoruz yada yedek yöneticilere.

Haftalardır tek bir galibiyet aldığımız yok, onu da geçtik kendi sahamızda dandik takımlara boğun eğip sonra başlıyoruz ahkâm kesmeye.

 

Siz bu şehre ve bu takıma gönül verenleri aptal mı sanıyorsunuz

Bizim Çocuklar, Bizim oyuncular tamam da ne var ortada başarımı var. Takım da huzur mu var yâda gelecek güzel günler için bir ışık mı?

Bol Bol hoca değiştirdiniz ne oldu? Siz hoca değiştireceğinize bir seferlik olsun kafanızı değiştirin, düşüncenizi değiştirseniz bu takım ligde şimdi rahat rahat top oynardı.

NERDE O UZAKTAKİ ASIP KESEN ERZURUMLULAR NERDE VERİLEN VAADLER NERDE AFRANIZ NERDE TAFRANIZ

Siz bu ilin gerçek sevenlerini kandırdınız bıktırdınız. Bu ilde gerçekten size karşılıksız destek veren basın insanları bıktırdınız onları dikkate almadınız üç beş çapulcunun sözünü dinlediniz.

10.sınıf gazetecilikle durum idare etmeye çalıştınız ama yemedi bıçak kemiğe dayandı.

AT TERLİ

Hayatında topu görse kabak sananların futbol yorumcusu, spor yazarı kesildiği bu yetim, öksüz ilimizde kendinizden başka kuş tanımadınız. Oysaki malum deve kuşları kafayı kuma görünce bir yerlerini göremiyor. Bu takımı bu şehri gerçekten sevenlerin feryatlarına ve fikirlerine kulaklarınızı tıkadınız. İşte gelinen nokta orda da koca bir sıfır. Bir zamanlar bedavaya tribünlere soktuğunuz üç beş kişide olmasa kendi takımınızın maçını keyfîni çattığınız protokol tribününden kendiniz izlersiniz.

Spor adamlığı yapın siyaset değil

Bıktık artık sizlerden ve yalanlarınızdan

 

 

Etiketler : HAKAN DİKMEN