Güncel Haber Girişi : 15 Ocak 2022 16:46

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunuyor.

"ÜLKEMİZİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PAYANDALARIYLA YÜRÜYEN SİYASETÇİLERE DEĞİL, ESERLERE VE HİZMETLERE İHTİYACI VARDIR"

Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

- Ülkemizin 250 milyon dolarlık ithalatının önüne geçecek, 200 milyon dolarlık da ihracat yapacak kağıt fabrikamızı açtık. Ülkemiz ve Aydın'ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin yalan ve iftira dolu polemiklere değil, terör örgütünün payandalarıyla yürüyen siyasetçilere değil, eserlere ve hizmetlere ihtiyacı vardır. Ülkemiz ve milletimize kazandırdığımız eserlerimiz ile konuşmaya devam edeceğiz.

- Sizlerle samimi hasbihal yapalım mı? Dertleşelim mi? Öyle bir dertleşelim ki, Haziran 2023'te bu işi Aydın'da artık bitirelim.

- Savunma ve kalkınma hamlelerimizin önü Cumhuriyet tarihi boyunca sinsi planlarla önü kesildi.

- Adnan Menderes son mektubunda ne diyor:

Size dargın değilim. Sizin ve diğer zavallıların iplerinin hangi efendiler tarafından idare edildiğini biliyorum. Onlara da dargın değilim.

Kellemi onlara götürdüğünüzde deyiniz ki, 'Adnan Menderes hürriyet uğruna ortaya koyduğu başını on yedi sene içinde almadığınız için sizlere müteşekkirdir.'

İdam edilmek için ortada hiçbir sebep yok. Ölüme bu kadar metanetle gittiğimi, silahların gölgesinde yaşayan efendilerinize acaba söyleyebilecek misiniz?

Şunu da söyleyiniz ki, milletçe bir gün mutlaka kazanılacak hürriyet mücadelesinde sizi, efendilerinizi yine ben 1950'de olduğu gibi kurtarabilirdim. Dirimizden korkmamalıydınız. Ama şimdi milletle el ele vererek Adnan Menderes'in ölüsü, ölünceye kadar sizleri takip edecek ve bir gün sizi silip süpürecektir. Buna rağmen merhametim sizinledir. Millet sağ olsun.

- Tek parti artıkları da, Menderes'i dar ağacında son nefesini verdirenler de ya lanet ile anılıyor ya da hatırlanmıyor. Bugünün CHP'si o günün hesabını vermesi gereken atıklardır. Aydın, bu CHP'ye prim vermemelidir.

- Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyorlar. Ey CHP'nin atıkları biz bu yola çıkarken beyaz kefenimizi giyerek çıktık. Bizi bu tür tehditlerle korkutamazsınız. CHP yönetimini habis bir ur gibi kuşatan bu zihniyet her fırsatta ülkesini dışarıya şikayet etmeyi siyaset kisvesi altında sürdürüyor. Ülkenin bir adım ileri gitmesi için gündeme getirdikleri tek bir önerileri yok. Kurdukları ittifakla ülkenin yönetimine taliplermiş. Bu CHP'nin bu ülkede yaptığı ne var ki? Dikili bir ağaçları var mı?

Nereden geliyorsunuz diye sorsanız 40 kafadan 40 ayrı ses çıkar? Ne yapacaksınız deseniz hiçbirinden ses çıkmaz. Bunların millet gibi, böyle bir derdi yok.