Bölge Haberleri Haber Girişi : 19 Temmuz 2022 14:46

Başkan Artcı’dan seçim değerlendirmesi

Başkan Artcı’dan seçim değerlendirmesi

Başkan Artcı'dan 'seçim' değerlendirmesi: Aynı filmin devamını izleyecek  gibiyiz!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın rüşvet ve yolsuzluk iddiasıyla görevden alınmasının ardından yapılan seçimde CHP’li Erkan Özkan başkanvekili seçilirken; AK Parti cephesinden değerlendirme geldi. AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı; alınan sonucun Menderes’in aynı filmi izlemeye devam edeceğini gösterdiğini söylediği açıklamasında; “40 aydır hizmet yerine suç filmi izliyoruz. Öyle görünüyor ki izlemeye devam edeceğiz. Yapılan seçim; CHP’nin parçalı ve güvensiz yapısını bir kez daha gözler önüne serdi. Baskı vardı, tehdit ve gözdağı vardı. Onlar çatışıp bölünürken, Cumhur İttifakı yine dimdik durdu.” diye konuştu.

Kayalar’ın sureti ne kadar hizmet edebilir!

Göreve geldiği günden bu yana Menderes’i arpalığa çeviren CHP’li Mustafa Kayalar’ın seçime müdahil olarak kendi yerine suretini koltuğa oturtmak için elinden geleni ardına koymadığını belirten Başkan Artcı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kayalar’ın çabası kendisi içindi. Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok. Aynı yolun yolcuları elbette birbirini destekleyecek. Halef, selefinin kendisini ele verecek biri olmasını elbette istemez!  Ancak aralarında buna itirazı olanlar, bu utancı taşımak istemeyenler de vardı. CHP’li Mustafa Akın’ın istifası bu noktada oldukça manidardır. Eminim birçoğunun vicdanı rahat değil. Gördükleri baskı ve tehditle oy kullanan meclis üyelerinin büyük bir vebalin altına girdikleri aşikâr. Köy görünüyor ve kılavuza ihtiyaç yok. Kayalar’ın sureti, ne kadar hizmet edebilir ki? Aslının şeceresi ortada. Bir değil, bin bir şaibeye bulaşmış, 3 yılda tek bir ağaç dikmemiş. Belediyeyi iflasa, Menderes’i uçuruma sürüklemiş. Yakından takip etmeye, Menderes’in hakkını hukukunu savunmaya devam edeceğiz. Bugün Cumhur İttifakı olarak nasıl tek vücut, dimdik ayaktaysak, 2024’ü de öyle karşılayacağız.”

Takke düşmüş, kel görünmüştür…

Menderes’in 3 yılı aşan bir zamandır Kayalar ve Belediye yönetiminin zafiyetleri ile büyük kayıplar yaşadığına dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Artcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Menderes’i parsel parsel hizmete doyurmayı değil, parsel parsel parçalayıp satmayı seçtiler. Rüşvet, yolsuzluk, hukuksuzluk ne varsa hanelerine yazıldı. Bugün meclisten çıkan sonuç da her türlü şaibelidir ve ahlaken tartışmalıdır. Farkında olmadıkları şu ki; takke düşmüş, kel görünmüştür. Hemşerilerimizin güveni bir kez sarsılmıştır. Tablonun bundan sonra da değişmeyeceği ortadadır. Milletin sandığı kurulduğunda tüm bunların hesabı da sorulacaktır. Biz, önümüze bakacağız. Çünkü, bizim için gaye esastır, o da millete hizmettir. Makam ve koltuklar araçtır. Onlardan güç almayız, güç veririz. Yatırımlarımıza hızla devam ederek Menderes’i asla yalnız ve biçare bırakmayacağız. Menderes’i kişisel rant hesaplarına gözünü kırpmadan kurban edenlerin, kollarını hizmet değil, birbirinin çamurunu temizlemek için sıvayanların eline bırakmayacağız.”