Güncel Haber Girişi : 01 Mayıs 2023 19:07

ALTUĞ AKINSEL'İN YENİ ŞARKISI ''DURMA GÖĞE BAKALIM'' YAYINLANDI!

ALTUĞ AKINSEL'İN YENİ ŞARKISI  ''DURMA GÖĞE BAKALIM'' YAYINLANDI!
Klasik ve modern rock tınılarını harmanladığı Altuğ Akınsel'in yeni teklisi '?Durma Göğe Bakalım'? 28 Nisan tarihinde dijital platformlardaki yerini aldı.

Hit Entertainment Group ve ONErpm aracılığıyla dijital platformlardaki yerini alan ''Durma Göğe Bakalım'' ilk günden Apple Music listelerine giriş yaptı. Mesafeleri reddederek insanları birbirinden ayıran şeyin görme biçimlerimiz olduğunu dile getiren Akınsel'in yeni şarkısıyla birlikte hayranlarına da bir mesajı var:

 

Bu şarkı yeryüzü ile gökyüzü arasında bir köprü kursun sizin için ve gökyüzünden bir bağ kuralım. Yeni şarkım, birbirimizden ne kadar uzakta olursak olalım, bizi birbirimize bağlayacak. Gökyüzünden bir bağ kuralım. Konserlerimde bir arada olup hep birlikte haykırmaya hazırlanalım: DURMA GÖĞE BAKALIM!’’

 

Şarkıcı, besteci ve söz yazarı Altuğ Akınsel piyanist kimliğiyle de bugüne kadar birçok projeye imza attı. Tiyatro ve film müziği gibi birçok farklı projede de yer alan ve dünyanın en önemli sahnelerinin de içinde bulunduğu 30’dan fazla salonda konser veren Akınsel, tüm Türkiye’yi kapsayacak bir performansla müziğini her kitleyle paylaşmayı hedefliyor. Akınsel’e albüm ve konserlerinde; davulda Erdem Şenol, bas gitarda Ertunç Şenel ve gitarda Alper Düzgün eşlik ediyor.

 

Altuğ Akınsel ile ilgili detaylı bilgi için www.altugakinsel.com adresi ve sosyal medya hesapları ziyaret edilebilir.