Erzurum Haber Girişi : 27 Nisan 2023 21:59

Akşener, Erzurum'dan iktidara yüklendi

Akşener, Erzurum'dan iktidara yüklendi
İYİ Parti Lideri Meral Akşener Erzurum?da seçmenlerine seslendi. Yağmur altında konuşan Akşener, hükümete yüklenerek ?14 Mayıs?ta Sayın Erdoğan?ı emekli edeceğiz? dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Erzurum’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Havuzbaşı Kent Meydanında vatandaşlara seslendi.

Soğuk hava ve yağmura rağmen seçim otobüsünün üzerinde konuşan Akşener, “ Bu ülkenin istihdama ihtiyacı var. Bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. Erzurum’un durumu ortada, 45 bin işsiz var. Soruyorum Sayın Erdoğan ne oldu? Soruyorum Recep Bey ne oldu? Alvar Barajı ne oldu. Şimdi gelirken bir kadın yere tükürdü. Yazık, baktım üzerinde bu soğuk havada incecik bir pardesu var. Hepsini birlikte düzelteceğiz. Bakın ben 5 yaşımdan beri namaz kılarım ve hacıyım. Benim eşimi aldattığım iftirası attılar. Bunun karşılığı Erzurum’da nedir? Bunu yapanın katli vaciptir değil mi? Oysa onların bir elinde PKK, bir elinde Gaffar Okkan’ın kanı var. Siz bunların hesabını verin” diye haykırdı.

Her konuşması yuhalama sesleri ile kesilen Meral Akşener, kalabalığa dönerek, “ Yapmayın biz böyle şeyler yapmıyoruz” diyerek susturdu. Erzurum için vaatlerini de sıralayan Akşener, “ Erzurum Havalimanı bölge havalimanı olacak. Doğalgazı indirimli kullanacak, Karadayı mağdurları hak ettiğini alacak. 14 Mayıs’ta Tayyip Erdoğan’ı emekli edip Sayın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı edeceğiz. Bu kardeşiniz ilerleyen süreçte Başbakan olacak” ifadelerini kullandı.

Erzurum’un bakanı olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim otobüsü üzerinde Erzurum Milletvekili adaylarını da tanıttı. Akşener, listede yer vermediği İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’yi göstererek “ Artık sizin de bir başbakan birde bakanınız olacak” dedi. Adaylarla tek tek selamlaşan Akşener’in milletvekili adayı Canan Uçar’a sarılıp öpmesi, meydanda alkışlara neden oldu. Zekai Kaya’nın otobüs üzerinde halkı selamlaması sırasında destek sloganları atıldı

Akşener, konuşmasının ardından hava koşulları nedeniyle esnaf gezisini iptal ederek Ankara’ya döndü.

 

Bir 8 kişi görseli olabilir

Akşener, Erzurum'dan iktidara yüklendi - GENEL - Erzurum Pusula Gazetesi -  Son Dakika Erzurum Haberleri Güncel Haberler

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.