Manşet Haber Girişi : 22 Mayıs 2020 11:00

Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Sendikası İl Başkanı Nazım Acar Sendika hakkında bilgi verdi.

Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Sendikası İl Başkanı Nazım Acar Sendika hakkında bilgi verdi.
Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Sendikası İl Başkanı Nazım Acar Sendika hakkında bilgi verdi.

AİLE SOSYAL HİZMETLER VE SAĞLIK İŞÇİLERİ        

    SENDİKASI

 Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Sendikası Erzurum Bölge  Başkanlığı

Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Sendikası İl Başkanı Nazım Acar sendika hakkında bilgi verirken ‘’Sendikamızın kuruluşunun henüz bir yılı  olmasına rağmen çok yol aldıklarını ancak Covid-19 nedeni ile şu anda işçilerimizin  menfaatleri doğrultusunda sadece sosyal medya üzerinden sorunlarını çözmeye çalışıyoruz dertlerine derman oluyoruz’’ dedi. 

              Türkiye'de Aile Sağlık İş Sendikası olarak  Sağlık alanında büyük bir boşluğu dolduran ve tüm sağlık çalışanlarının menfaatlerini göz önünde bulundurmak için kurucularımız dahil tüm arkadaşlarımız çalışanlardan oluşmuş bir sendikadır.

             Türkiye geneli 15 İl , 30 ilçede il başkanlarımız ve işyeri temsilcilerimizle ve diğer örgütlü olduğumuz il ve ilçelerde tüm sağlık çalışanlarını ve yurttaşlarımızı yakından ilgilendiren korona virüsü  salgınına karşı ve diğer birçok sorunu bakanlıklar, valilikler, siyasi partiler  sağlık müdürlükleri ve belediyelere gerekli  dilekçelerimizi verip ısrarcı olarak örgütlü mücadelemizde işçi arkadaşlarımıza birlikte hizmet veriyoruz. Türkiye'de  sağlık iş kolunda  iki tane sendika vardı ikisi de  işçinin çektiği mağduriyeti umurunda değildi biri yetki aldı. Diğeri dava açtı ve sağlık bakanlığı çalışanlarını bilerek kendi zevklerine ve hırslarına egolarını tatmin etmek için 18 ay mağdur ettiler. Yetkili olan sendika sözleşme sürecinin başlamasına rağmen korona virüsü bahane edip sürecin uzamasına sebep  olmuştur.

              Bizler Aile Sosyal Hizmetler  Ve Sağlık İşçileri  Sendikası olarak tüm sağlık işçisi arkadaşlarımıza diyiyoruz ki  iki sendikanın da keyfe keder  yaptırımlarına dur demek için güç sizin elinizde  gelin yeni bir oluşumda  bir olalım biz olalım.

Mevzu işçi çıkarları ise ne kurumun nede üyeliğin nede iş kolunun bizim için önemi yoktur... 

Sendikacı değil insanız ve bizlerde çalışanız.