Bölge Haberleri Haber Girişi : 22 Mayıs 2023 20:55

Adem Çalkın Mazbatasını Aldı

Adem Çalkın Mazbatasını Aldı
14 Mayıs seçimlerinde aldığı oylarla Kars?ın 3 milletvekilinden biri olmaya hak kazanan Adem Çalkın, mazbatasını aldı.

Lider Haber Ajansı on Instagram: ?Adem Çalkın'ın kayınpederi hayatını  kaybetti AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'ın kayınpederi hayatını  kaybetti. Yarın Cuma namazına??

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekili olarak seçilen Adem Çalkın’a Adliye binasındaki İl Seçim Kurulu’nda gerçekleşen mazbata töreninde eşi Aydan Çalkın ve partililer eşlik etti. AK Parti İl Başkanı Kadir Sarıdağ, ilçe belediye başkanları, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları, merkez ilçe ve diğer teşkilat birimleriyle Kars Adliyesi’nde bulunan İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatasını, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Gülşen Şahan’dan alan Milletvekili Adem Çalkın, İl Seçim Kurulu üyeleri başta olmak üzere, tüm parti teşkilatı ve Kars halkına teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Mazbatasını aldıktan sonra kameralar karşısına geçen Çalkın; “Bugünü nasip eden Allah'ımıza hamd ediyoruz. Daha sonra bu kutlu yolda onurla, gururla yol yürüdüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz ve bizi bugün milletvekili olarak seçen Harakani torunu Gazi Karslılara da minnetlerimi, şükranlarımı sizin alacağınızla arz ediyorum. Tabii bu seçimde çalışan güçlü bir ekibimiz var. AK kadrolarımız var sandığı başında duran sandık kurulu müşahidimizden, sandık kurulu üyemizden sandık başkanımızdan, mahalle başkanımızdan il, ilçe yönetim kurullarından, ilçe başkanlarımızdan, il genel meclisi başkanı ve üyelerimizden, belediye başkanlarımızdan ve ilgili belediye meclis üyelerimize kadar, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.



Ayrıca seçim döneminde yapılan kumpasların ve atılan iftiraların perde arkasının muhakkak aydınlatılacağının da altını çizen AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Tabii seçim sattı zor bir arena. Herkesin ciddi bir mücadele verdiği bir arada. Ama ilimizde yapılan tezgahlar, yapılan kumpaslar, atılan iftiralar bunlara karşı Kars halkının bize sahip çıkması bizi gururlandırdı, onurlandırdı. Biz bunlarla ilgili de tahkikatların yürüdüğünü, bu kirli oyunların arka perdesinin muhakkak aydınlatılacağını, buradan Kars halkıyla paylaşmak istiyorum. Tabii Cumhurbaşkanımız Allah'ın izniyle önümüzdeki hafta çok güçlü bir şekilde Türkiye'mizde yeniden devlet başkanımız olarak seçilecek. Bununla ilgili hiçbir şüphemiz yoktur. İnanıyorum ki Türkiye'mizin kıymetli mensubu insanları, kıymetli seçmenimiz Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde seçecekler. Amerika'ya, Avrupa'ya onunla iş birliği tutan terör örgütlerine, onlarla birlikte olan herkese gerekli cevabı güçlü bir şekilde verecektir diye ümit ediyorum. Aynı şekilde de ilimizde de önümüzdeki hafta olacak seçimlerde Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaklarını, Karslı hemşehrilerimin herkesin taşın altına elini, gövdesini koyacağını ve Cumhurbaşkanımızı çok güçlü bir şekilde seçeceğine olan itimadım da tamdır.” Şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.