Güncel Haber Girişi : 07 Mayıs 2021 18:29

AÇIK DAVETİMDİR!

AÇIK DAVETİMDİR!

TÜMKUV Genel Başkanı Fatih ŞİMGA'nın TR6 televizyonu SORUYORUM programı tam  videosu | Türk Milli Kuvvetler Vakfı Haber Sitesi

Aziz TÜRK Milleti ve Yüce Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ve  Türk Devletleri'mize sahibi olduğumuz milli manevi yegane kuvvetimizden doğan imkanlar ve yasal düzene aykırı olmayan her türlü toplumsal, ekonomik, sosyolojik, bilimsel vb.  imkanlar ile kamu yararına olmak üzere resmi olarak kuruluşunu tamamlamış tüm Vakıf , Dernek Ve STK ları Türk Milli Kuvvetler Vakfı (TÜMKUV) çatısı altında toplanmaya , bir olmaya beraber olmaya , tek vücut tek güç olarak hizmetimizi yüceltmeye , Cenab-ı Allah'ın Arslanı Hz.Ali Keremallahû Vecceh'in Neceftedi Sancağı altında toplanmaya DAVET EDİYORUM !
Özellikle Türk Milli Kuvvetler Vakfı'nı kurup resmileştirdigim tarihten itibaren vakfımızdaki heyecan ve yükselişten etkilenen Türkçülük sevdasıyla bir ömür geçiren ve böyle bir oluşumun özlemini çeken bazı arkadaşlarımın aynı heyecanı yakalama umuduyla çeşitli isimler adı altında beni ve vakfımı kopyalarak dernek ve stk lar kurmaya çalıştıklarını büyük bir memnuniyetle görmekteyim.
Lakin bu oluşumlar birliktelikten daha çok maalesef Türk Milleti'nin bölünmesine , birlik ve beraberlik duruşunun önüne geçmektedir ! 
Bir de bu yeni oluşumlar Türk Milleti'nin özünden çıkan , Türk Milleti'nin gücüyle ve idealleriyle kurulan Türk Milli Kuvvetler Vakfı'nın yükleşinin önüne engel koyma  gayesi ile Türk düşmanlarının Türk kimlikleriyle kurdukları Stk'lar ve dernekler oldukları şüpheside göz ardı edilmemelidir !
Tüm bu gözlemler ve tespitlerimle ;
1) Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN ilke ve inkılaplarını hayatına rehber etmiş ,
2) Aziz Vatanımızın ve Yüce Milletimizin varlığına hayatını ve hayallerini vakf etmiş ,
3) Dünya Türklüğü'nü bir görüp Turan ateşiyle pişmiş ,
4) Dil , din , ırk , mezhep gözetmeden mazlum tüm  insanlara hizmet götürmeyi gaye edinmiş ,
5) Terör örgütlerinin veya onları destekleyenlerle hiç bir şekilde irtibata geçmemiş ,
6) Devletime düşman kurum veya kişilerin destekleriyle kurulmamış ,
7) Yüce Türk Milleti'nin adet , gelenek , göreneklerinden uzaklaşmamış , 
Tüm Vakıfları , Dernekleri Ve Stk'ları "Türk Milli Kuvvetler Vakfı" çatısı altında bir olmaya , beraber olmaya ve güç olmaya davet ediyorum. 
Bizler dostlarımızla bizim gibi düşünen kardeşlerimizle büyüyor ve her geçen gün katılımlarla hedeflerimize bir adım daha yaklaşıyoruz ! 
Bu yıl Şahsıma layık görülen ve bana Neceften teslim edilen Cenab-ı Allah'ın Arslanı Hz.Ali Keremallahû Vecceh'in Sancağı Şerifi altında toplanmaya davet ediyorum !
Bu Sancak ki Dünya İslam Alimleri Ve Önderleri tarafından  bu hizmeti layığıyla yapacak müjdesiyle  şahsıma işaret edilip bana teslim edilmiş ve göklerden gelen bir işaretle kutlu yürüyüşümüze Türk Milli Kuvvetler Vakfı ile başlangıç muştumuz olmuştur.
Türk'lük Bedenimiz İslamiyet Ruhumuz desturuyla başlayan bu oluşum bu YÜCE SANCAKLA MUŞTULANMIŞ ve cümle cihana mührün kimde olduğunu ispatlamıştır ! 
Bu gururdan,  bu şerefden , bu onurdan hep beraber yararlanmak ve Kutlu Devletimize Yüce Milletimize en doğru yerde vakıf kültürüyle hizmet edebilmek ve Devlet Büyüklerimize olan sadakatimizle bir nebzede olsa yüklerini hafifletebilmek için , ALLAH İÇİN davetime icabetlerinizi bekliyorum.
Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Fatih ŞİMGA.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.